Olemme vastassa jo ovella ja mukana vaikka kotiin asti

Hoitokotiimme voi tulla joustavasti lyhyelle virkistäytymiskäynnille tai vuorokauden kestävälle vierailulle, jonka aikana huolehdimme kaikista päivittäisistä tarpeistasi. Myös pidemmät ajat onnistuvat – Varpunen on kotisi juuri niin kauan, kuin tarvitset.

Meille hoitokoti Varpuseen onkin helppo tulla. Olemme vastassa jo ovella ja pysymme seurana ja apuna koko päivän.

Meillä saa levätä, osallistua mieluisiin askareisiin tai käydä saunassa. Voimme järjestää parturikäynnin tai vaikka hemmotteluhoidon! Kotiin lähdetään maukkaasta kotiruoasta kylläisenä ja hyvillä mielin.

”Läheisesi otetaan vastaan lämpimästi, kuin vanha hyvä ystävä. Tutun turvallisessa seurassa kuluu aika leppoisasti. Voit olla turvallisin mielin.”

Meille voi tulla päiväksi varakotiin, kuin mummolaan kesäpäivänä. Omahoitaja on mukana kaikessa. Kävely lähipolulla, pesun jälkeen puhdasta ja lämmintä päälle, ruokailua rauhassa ja nautiskellen: lihapullia, muusia, tuoretta leipää, marjakiisseliä – kyllä maistuu!

”Meille voi aina tulla käymään
– juodaan kahvit ja tutustutaan.”

Päivä hoitokoti Varpusessa

Kukin päiväohjelma on suunniteltu asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Omahoitaja on vastassa saapuessa. Jos keli ja vointi sallivat, saatetaan kierrellä ulkona reitti, tai lähdetään yhteiselle retkelle! Sisällä tuvassa sujautetaan tossut jalkaan ja laitetaan tavarat omaan kaappiin. Osallistutaan yhteiseen puuhaan, kakun leivontaan, musisointiin, tarinointiin.

Lounaslistalla voi olla vaikkapa uunilohta ja muusia, kermaviilikastiketta, salaattia ja jälkiruoaksi mustikkarahkaa. Kaikki tarjoillaan kauniisti – ruokailuhetki on kiireetöntä yhdessäoloa. Ohjelmassa voi olla sauna, pesu, tai ulkoilua. Kotiutumisen hetkellä vaihdetaan kuulumiset läheisen kanssa ja mukaan lähtevät terveiset myös kirjallisesti.

Varakoti –palvelut ovat ostettavissa myös erilaisilla palveluseteleillä, kuten sota- ja rintamaveteraanien, omaishoidon vapaan ja Siun Soten palveluseteleillä. Kysythän lisää – me kerromme mieluusti vaihtoehdoista.

Kotihoitoa suurella sydämellä, yksilöllisesti

Mikä sen mukavampaa kuin arvokas vanhuus tutussa ympäristössä? Varpusen kotihoito tarjoaa apua ikäihmisen kotona asumiseen Pohjois-Karjalassa.

Tutustu kotihoitoon »

Oma, turvallinen koti Varpusessa

Uudessa, kauniisti ja kotoisasti sisustetussa Varpusen uudisrakennuksessa saat ympärivuorokautista hoivaa. Myös sairaanhoidolliset palvelut kuuluvat kaikille tehostetun palveluasumisen asiakkaillemme.

Tutustu tehostettuun palveluasumiseen »