Lempeät ja nohevat osaajamme

Kullakin asiakkaallamme on omahoitaja, joka on ystävä, kuuntelija, ja asiantunteva hoivan ammattilainen. Hoitovastuun lisäksi työntekijämme ottavat aina myös vastuun asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Me opimme asiakkaan tavoille, ei toisin päin.

”Kun asukas – entinen hiihtäjä – halusi soittaa juhlapäivänä Juha Miedolle, niin myöhän soitettiin.”

”On palkitsevaa, kun saa tehdä työn laadukkaasti ja näkee, että asiakas nauttii.”

Meillä arvostetaan jokaista työntekijää ja hänen ammattitaitoaan. Hoitajat saavat paneutua työhönsä rauhassa ja kohdata jokaisen asiakkaan sydämellä, ajan kanssa.

”Meillä Varpusen työntekijöillä on rento meininki keskenämme, pidämme hyvää mieltä yllä. Meillä on käytettävissä kuntosali- ja uimahallikäyntejä, ne ovat mukava tapa tutustua toisimme myös työpaikan ulkopuolella.”

 

”Täällä arvostetaan asiakasta ja annetaan oikeasti aikaa.”

Hoitajamme hoitavat, osallistavat, kuntouttavat. He eivät siivoa, valmista ruokaa tai huolehdi liinavaatehuollosta. Keittiömme hengetär on keittäjämme, joka järjestää kaiken aamupuurosta Karjalan paistiin.

”Tämä ei ole liukuhihnatyötä, päivät suunnitellaan asiakaskunnan mukaan.”

Esittely

Varakoti Varpunen tarjoaa ikäihmisille kotihoitoa Pohjois-Karjalassa sekä vuorohoitoa ja tehostettua asumispalvelua Lieksassa.

Lue lisää »

Laatu

Varpusessa laatu tarkoittaa kotoisia ääniä, ystävällistä kosketusta, luontevaa kanssakäymistä. Laatua on, kun asiakkaan vointi kohenee ja ilme kirkastuu.

Lue lisää »