Lempeät ja nohevat osaajamme

Kullakin asiakkaallamme on omahoitaja, joka on ystävä, kuuntelija, ja asiantunteva hoivan ammattilainen. Hoitovastuun lisäksi työntekijämme ottavat aina myös vastuun asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

”Me opimme asiakkaan tavoille, ei toisin päin.”

”On palkitsevaa, kun saa tehdä työn laadukkaasti ja näkee, että asiakas nauttii.”

Meillä arvostetaan jokaista työntekijää ja hänen ammattitaitoaan. Hoitajat saavat paneutua työhönsä rauhassa ja kohdata jokaisen asiakkaan sydämellä, ajan kanssa.

 

”Täällä todella arvostetaan asiakasta, annetaan hänelle oikeasti aikaa. Tämä ei ole liukuhihnatyötä vaan päivät suunnitellaan asiakaskunnan mukaan.”

Hoitajamme hoitavat, osallistavat, kuntouttavat. He eivät siivoa, valmista ruokaa tai huolehdi liinavaatehuollosta. Keittiömme hengetär on keittäjämme, joka valmistaa kaiken aamupuurosta Karjalan paistiin.

”Olemme palveluammatissa. Kun asukas – entinen hiihtäjä – halusi soittaa juhlapäivänä Juha Miedolle, niin myöhän soitettiin.”

”Meillä Varpusen työntekijöillä on rento meininki keskenämme, pidämme hyvää mieltä yllä. Meillä on käytettävissä kuntosali- ja uimahallikäyntejä, ne ovat mukava tapa tutustua toisimme myös työpaikan ulkopuolella.”

Esittely

Mari Kotilainen perusti Senioripäiväkoti Varpusen tarjoamaan virkistävää päivätoimintaa ikäihmisille. Vuonna 2017 toiminta laajeni käsittämään myös tehostetun väliaikaisen ympärivuorokautisen hoidon.

Lue lisää »

Laatu

Varpusessa laatu tarkoittaa kotoisia ääniä, ystävällistä kosketusta, luontevaa kanssakäymistä. Laatua on, kun asiakkaan vointi kohenee, ilme kirkastuu.

Lue lisää »