Vanhaa ja uutta samassa pihapiirissä

Varakoti Varpunen tarjoaa ikäihmisille kotihoitoa Pohjois-Karjalassa sekä vuorohoitoa ja tehostettua asumispalvelua Lieksassa. Varpuslaisille on sydämen asia, että jokainen asiakas kohdataan yksilönä – rauhassa ja laadukkaasti.

”Asiakkaalla pitää olla luottamus siitä, että on hyvä olla.”

Varakoti Varpusen kotihoito palvelee asiakkaita Pohjois-Karjalassa. Kotihoito pitää sisällään monipuolisesti erilaisia toimia, jotka tukevat isovanhempasi, vanhempasi, läheisesi tai sinun itsesi kotona asumista. Tärkeää on turvallinen arki tutussa ympäristössä, kotona.

Varpusen varakoti sijaitsee idyllisessä, museoviraston suojelemassa hirsirakennuksessa. Rakennus on aina ollut hoivakäytössä, alun perin sairaalana ja myöhemmin päiväkotina. Kesäisin pihamaalla laiduntavat vuohet ja tepastelevat kanat, joita myös läheisen päiväkodin lapset tulevat mielellään tervehtimään. Keväällä 2020 samaan pihapiiriin nousi uusi tehostettua palveluasumista tarjoava Varpusen hoitokoti.

Uudessa hoitokodissamme on huolella suunniteltuja yksityiskohtia ympärivuorokautiseen hoivaan. Asiakkaamme ansaitsevat kauniin kodin: yksilöllisesti sisustetut huoneet ja avarat näkymät ikkunoista. Varpusen omistaa kotimainen perheyhtiö, joka uskoo voimavaralähtöiseen hoivaideologiaan. Yhtiöllä on sekä kykyä että halua investoida Varpusen kehittämiseen edelleen.

Palveluihimme voi käyttää myös palveluseteliä tai kotitalousvähennystä.

Varpuslaiset

Kullakin asiakkaallamme on omahoitaja, joka on ystävä, kuuntelija, ja asiantunteva hoivan ammattilainen. Työntekijämme ottavat aina myös vastuun asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Lue lisää »

Laatu

Varpusessa laatu tarkoittaa kotoisia ääniä, ystävällistä kosketusta, luontevaa kanssakäymistä. Laatua on, kun asiakkaan vointi kohenee ja ilme kirkastuu.

Lue lisää »