Vanhaa ja uutta samassa pihapiirissä

Mari Kotilainen perusti Senioripäiväkoti Varpusen tarjoamaan virkistävää päivätoimintaa ikäihmisille. Vuonna 2017 toiminta laajeni käsittämään myös tehostetun väliaikaisen ympärivuorokautisen hoidon.

”Asiakkaalla pitää olla luottamus siitä, että on hyvä olla.”

Varpusen varakoti sijaitsee idyllisessä, museoviraston suojelemassa hirsirakennuksessa. Rakennus on aina ollut hoivakäytössä, alun perin sairaalana ja myöhemmin päiväkotina. Kesäisin pihamaalla laiduntavat lampaat ja tepastelevat kanat, joita myös läheisen päiväkodin lapset tulevat mielellään tervehtimään. Keväällä 2020 samaan pihapiiriin nousi uusi tehostettua palveluasumista tarjoava Varpusen hoitokoti.

Uudessa hoitokodissamme on huolella suunniteltuja yksityiskohtia. Asiakkaamme ansaitsevat kauniin kodin: puulämmitteisen saunan, yksilöllisesti sisustetut huoneet sekä avarat näkymät ikkunoista. Varpusen omistaa kotimainen perheyhtiö, joka uskoo voimavaralähtöiseen hoivaideologiaan. Yhtiöllä on sekä kykyä että halua investoida Varpusen kehittämiseen edelleen.

Varpuslaiset

Kullakin asiakkaallamme on omahoitaja, joka on ystävä, kuuntelija, ja asiantunteva hoivan ammattilainen. Hoitovastuun lisäksi työntekijämme ottavat aina myös vastuun asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Lue lisää »

Laatu

Varpusessa laatu tarkoittaa kotoisia ääniä, ystävällistä kosketusta, luontevaa kanssakäymistä. Laatua on, kun asiakkaan vointi kohenee, ilme kirkastuu.

Lue lisää »