Haluamme muuttaa hoivan kulttuurin

Valo, yhdessäolo, luonnon läheisyys. Varpuseen tullessasi sinua tervehtivät hymyilevät kasvot, kotoisat tuoksut ja hyväntuulinen juttelu. Tämä on ollut alusta alkaen Varpusen tavoite: luoda hoitokoti, jossa hoiva tarkoittaa inhimillisyyttä, luonnonläheisyyttä ja onnistumisen iloa.

Varpuslaisille on sydämen asia, että jokainen asiakas kohdataan yksilönä – rauhassa ja laadukkaasti. Meillä ei hosuta vaan aikaa käytetään tarpeen mukaan, jotta hoitokokemus olisi mahdollisimman miellyttävä.

”Persoona ei häviä, vaikka ikää tulee. Me tuemme siinä, mikä edistää kunkin asiakkaan hyvinvointia. Toimimme omahoitajamallin mukaan – tuttu hoitaja on mukana kaikessa.”

”Myö eletään
Varpusen elämää.”

Arvostus, luonnonläheisyys, luottamus, osallisuus ja yhteisöllisyys ovat arvomme, jotka elävät päivittäisessä työssämme ja kohtaamisissa. Katsomme silmiin, pidämme kädestä, kuuntelemme ja käytämme osaamistamme parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme hyväksi. Meillä kukin saa osallistua ja vaikuttaa voimavarojensa mukaan.

Vaihtelua, hauskoja retkiä ja piristystä ideoimme asukkaiden toiveita kuunnellen. Mukana olemme niin kampaajareissulla, kaupassa kuin ystävän syntymäpäivällä.

”Kohtelemme asiakasta kuten itseämme haluaisimme kohdeltavan.”

Esittely

Varakoti Varpunen tarjoaa ikäihmisille kotihoitoa Pohjois-Karjalassa sekä vuorohoitoa ja tehostettua asumispalvelua Lieksassa.

Lue lisää »

Laatu

Varpusessa laatu tarkoittaa kotoisia ääniä, ystävällistä kosketusta, luontevaa kanssakäymistä. Laatua on, kun asiakkaan vointi kohenee ja ilme kirkastuu.

Lue lisää »

Varpuslaiset

Kullakin asiakkaallamme on omahoitaja, joka on ystävä, kuuntelija, ja asiantunteva hoivan ammattilainen. Työntekijämme ottavat aina myös vastuun asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Lue lisää »