Hyvä hoito on osaamista,
aikaa ja hyvän mielen kokemuksia

Kuuntelemme, joustamme, kuljemme rinnalla. Näin teemme joka päivä, sillä toimimme asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Seuraamme jatkuvasti kunkin asukkaan vointia – meiltä ammattilaisilta ei jää huomaamatta ruokahalun muutos, väsymys tai ikävöinti. Kaikkeen etsimme avun ja helpotuksen, olipa kyse virkistäytymisestä, läheiselle soittamisesta, sairaanhoidosta tai fysioterapiasta.

”Meillä Varpusessa on turvallista ja mukavaa. Joku meistä on aina seuranasi ja auttamassa. Hyvin levänneenä jaksat osallistua tuttuihin askareisiin sisällä ja ulkona. Kotiruoka ja pullakahvit maistuvat lempeän kodikkaassa tuvassamme. Hauskat retket tutussa porukassa virkistävät – mennään vaikka potkukelkkakyytiä!”

Meidän mielestämme hyvä hoito kuuluu kaikille – siksi palveluitamme voi ostaa myös useimmilla palveluseteleillä, mukaan lukien sota- ja rintamaveteraanien, omaishoidon vapaan sekä Siun Soten erilaiset palvelusetelit.

”Luetaan lehti
ja sitten käydään kasvimaalla.”

Kotihoitoa suurella sydämellä, yksilöllisesti

Mikä sen mukavampaa kuin arvokas vanhuus tutussa ympäristössä? Varpusen kotihoito tarjoaa apua ikäihmisen kotona asumiseen Pohjois-Karjalassa.

Tutustu kotihoitoon »
Ihana hoivakoti Lieksassa.

Leppoisa päivä varakodissa

Autamme peseytymisessä, huolehdimme puhdasta päälle, ja tarjoamme kauniisti katettuna meillä itse tehtyä ruokaa. Jutellaan asioista, jotka kutakin kiinnostavat, tehdään ristisanoja tai käydään pihalla rapsuttamassa lampaita.

Tutustu varakoti -palveluihimme »

Oma, turvallinen koti Varpusessa

Uudessa, kauniisti ja kotoisasti sisustetussa Varpusen uudisrakennuksessa saat ympärivuorokautista hoivaa. Myös sairaanhoidolliset palvelut kuuluvat kaikille tehostetun palveluasumisen asiakkaillemme.

Tutustu tehostettuun palveluasumiseen »