Tehostettua hoivaa ympäri vuorokauden

Olemme onnellisia uudesta tehostetun hoivan yksiköstämme, joka on kodikas ja valoisa. Täällä sinulla on mahdollisuus asua mukavasti ja turvallisesti. Päivittäinen hoiva, sairaanhoidolliset toimenpiteet, voinnin seuranta – kaikki nämä on järjestetty. Periaatteemme on, että me joustamme, eivät asiakkaamme! Läheisesi ovat aina tervetulleita tänne ja me autamme sinua pitämään yhteyttä heihin, jotka asuvat kauempana. Me ymmärrämme kuinka tärkeitä kuulumiset ovat.

”Meille jokainen saa tulla omana itsenään. Tunnet itsesi tervetulleeksi ja pidämme sinusta huolta suurella sydämellä. Arvostamme sinua ja kuuntelemme toiveitasi.”

Tämä on sinun kotisi. Se on turvallinen ja kodikas. Saat oman rauhan mutta myös tuttua seuraa ja vointisi mukaista puuhaa. Omahoitajasi seuraa mukanasi Varpusen ulkopuolelle – lääkärikäynneille, fysioterapiaan, kyläreissulle. Seuraamme vointiasi ja osaamme arvioida tarpeen lisähoidolle.

”Mitä sie haluaisit
tänään tehdä?”

Mitä tehostettuun hoitoon sisältyy?

Tehostettu hoiva Varpusessa sisältää ympärivuorokautisen hoivan ja huolenpidon. Kysythän meiltä tarkemmat tiedot, ettei mitään jää epäselväksi! Suunnittelemme kullekin asiakkaalle sopivimman palvelupaketin yhdessä.

Hoito ja hoiva sisältävät:

  • ympärivuorokautisen henkilökohtaisen tarpeen mukaisen perushoidon ja -hoivan
  • avun, tuen ja ohjauksen päivittäisissä toimissa: hygienian hoito, peseytyminen, wc-käynnit
  • avun, tuen ja ohjauksen toimintakyvyn mukaiseen osallistumiseen, arjen toimintaan sekä aktiviteetteihin
  • ulkoilun
  • voinnin seurannan
  • lääkehuollon

Ateriat sisältävät aamiaisen, lounaan, päiväkahvin, päivällisen ja iltapalan. Mahdolliset asiakkaan tarvitsemat erityisravintovalmisteet eivät kuulu palvelun hintaan.

Ylläpitoon sisältyy päivittäisen siisteyden ylläpito, ylläpitosiivous ja perussiivous sekä pyykkihuolto.

Varpusen pitkäaikaisessa asumisessa perushoitotarvikkeet (pesulaput, pesuvoiteet, pesuaineet, paperit, yms.) kuuluvat hintaan. Vain henkilökohtaiseen käyttöön haluttavat erikoisaineet ja -tarvikkeet ostetaan itse.

Asiakas maksaa itse henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet, vaatteet, lääkkeet sekä ulkopuolisten palvelujen käytön (lääkäri, fysioterapeutti, kampaaja, taksi, yms.).

Tiesithän, että tehostetun hoivan palveluitamme voi ostaa useimpien palveluseteleiden, kuten Siun Soten ja rintama- ja sotaveteraanien palveluseteleiden avulla?

Leppoisa päivä varakodissa

Autamme peseytymisessä, huolehdimme puhdasta päälle, ja tarjoamme kauniisti katettuna meillä itse tehtyä ruokaa. Jutellaan asioista, jotka kutakin kiinnostavat, tehdään ristisanoja tai käydään pihalla rapsuttamassa lampaita.

Tutustu varakoti -palveluihimme »

Hyvinvointia helpoissa paketeissa

Varpusen hyvinvointipalvelut virkistävät ja hoitavat. Uni maistuu pesun jälkeen ja jalatkin pehmenevät osaavassa hoidossa. Lisäksi palvelumme on apunasi arjen asioissa.

Tutustu hyvinvointipaketteihin »