Elämänlaatua ja hyvinvointia

Varpusessa laatu tarkoittaa kotoisia ääniä, ystävällistä kosketusta, luontevaa kanssakäymistä. Laatua on, kun asiakkaan vointi kohenee, ilme kirkastuu. Ja kun panemme kauniisti tarjolle tuoreita leivonnaisia ja terveellistä, monipuolista ruokaa – kalaa, marjoja, vihanneksia.

Otamme aikaa läheisille ja viestimme heille säännöllisesti. Päiväkäynnin jälkeen mukaan lähtee terveisemme kotihoitoon ja lähetämme mielellämme kuvia kauempana asuville perheenjäsenille.

Omahoitajuus mahdollistaa sen, että laatu säilyy. Hoitajamitoituksemme on reilu ja lisäksi paikalla on muuta henkilökuntaa. Kenenkään ei ikinä tarvitse olla yksin.

Meillä Varpusessa pidetään huolta myös toisistamme ja autetaan työkaveria. Meille hyvä hoito on osaamista, aikaa sekä hyvän mielen kokemuksia niin asiakkaille kuin työntekijöillekin.

”Huomenta!
Ihana nähä sinnuu!”

Kehitymme ja kehitämme jatkuvasti palveluitamme sekä osaamistamme noudattaen LEAN-periaatteita. Lisäksi varmistamme palveluiden korkean tason Green care -laatumerkillä. 

Huomioimme luontoarvot ja kestävän kehityksen kaikessa toiminnassa. Luontolähtöisyys on yksi toimintamme kulmakivistä – siksi pihaamme värittävät kukkapenkit ja kotieläimiä pääsee silittelemään kesäaikaan vaikkapa päivittäin.

Kotiruoka valmistetaan mahdollisimman pitkälti lähellä tuotetuista aineksista sekä omalta kasvinmaaltamme. Ruoka on terveellistä, vaihtelevaa ja maittavaa.

Tilamme ovat esteettömät, viihtyisät ja turvalliset. Huoneemme noudattavat niin laatu- kuin turvallisuusstandardejakin.

Esittely

Varakoti Varpunen tarjoaa ikäihmisille kotihoitoa Pohjois-Karjalassa sekä vuorohoitoa ja tehostettua asumispalvelua Lieksassa.

Lue lisää »

Varpuslaiset

Kullakin asiakkaallamme on omahoitaja, joka on ystävä, kuuntelija, ja asiantunteva hoivan ammattilainen. Työntekijämme ottavat aina myös vastuun asiakkaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.

Lue lisää »