Varpusen avoimet työpaikat Lieksassa ja Joensuussa

 

Oletko jämähtänyt tuttuun ja turvalliseen, mutta jokin hiertää kengässä? Tule meille Varpuseen, niin saat sekä turvallisen että innovatiivisen työyhteisön! Takaamme, että yllätyt jo ennen ensimmäistä työpäivääsi, kuinka hyvä meininki meillä on.

sairaanhoitaja_rekry_varpunen

Sairaanhoitaja, vakituinen
Lieksan kotihoito ja tehostettu palveluasuminen

Haemme sairaanhoitajaa Varpuseen – Liity maagiseen työyhteisöömme Lieksassa!

Varpunen etsii innostunutta ja lämminsydämistä sairaanhoitajaa osaksi ihmisläheistä ja persoonallista tiimiämme Lieksassa. Varpunen tarjoaa ympärivuorokautista- ja yhteisöllistä asumispalvelua sekä kotihoitoa suurella sydämellä Pohjois-Karjalan alueella.

Tehtäväkuvaus: Sairaanhoitajana Varpusessa tulet olemaan osa yhteisötalon-, ympärivuorokautisen palveluasumisen ja kotihoidon tiimiä. Työtehtäväsi sisältävät perinteiset sairaanhoitajan tehtävät ikäihmisten parissa, keskittyen kokonaisvaltaiseen hoitoon ja asukkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen.

Mahdollisuus räätälöityyn työnkuvaan: Tässä tehtävässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus muovata ja laajentaa ammatillista rooliasi Varpusessa omien vahvuuksiesi ja asiantuntemuksesi mukaisesti. Me keskitymme työn sujuvaan etenemiseen ja olemme sitoutuneita tukemaan urasi kehittymistä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuksia ottaa vastuuta erilaisista tehtävistä, tehdä päätöksiä ja etsiä ratkaisuja moninaisiin asioihin. Työnkuvan yksityiskohdat räätälöidään yhdessä sinun kanssasi, jotta voit hyödyntää osaamistasi täysimääräisesti ja tuoda samalla uudenlaista näkökulmaa sekä arvoa tiimiimme.

Miksi Varpunen? Maaginen työyhteisö: Liity osaksi tiivistä ja lämminhenkistä työyhteisöämme, jossa arvostetaan jokaista jäsentä ja luodaan yhdessä ainutlaatuinen ilmapiiri.

Työaika: Nauti ma-pe päivätyöstä, joka takaa tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä.

Koulutusmahdollisuudet: Tarjoamme jatkuvia koulutuksia ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Henkilöstöedut: Henkilöstöetuina tarjoamme mm. E-passi edut (300€/vuosi), jumistoppi-palvelun, useita tyhy-tapahtumia vuodessa, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden polkupyöräetuun.

Uudet ja toimivat työtilat- ja välineet: Työskentele moderneissa ja viihtyisissä tiloissamme, jotka on suunniteltu tukemaan hoitotyötä parhaalla mahdollisella tavalla.

Palkkaus: Kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa oleva palkkaus.

Mitä odotamme sinulta? Odotamme, että sinulla on sairaanhoitajan pätevyys sekä sydän täynnä aitoa kunnioitusta ja kiinnostusta ikäihmisiä kohtaan. Toivomme sinun kohtaavan asiakkaamme inhimillisesti, yksilöllisesti ja persoonallasi säväyttäen. Olet valmis ottamaan vastuuta sekä kehittymään ammatillisesti.

Hae nyt! Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 29.2.2024. Odotamme innolla hakemustasi ja mahdollisuutta toivottaa sinut tervetulleeksi maagiseen Varpusen tiimiimme Lieksassa!

Hakemukset:
Sari Salo
050 478 6827
sari.salo@varpunen.fi

Lisätietoja työstä:
Nina Turpeinen
040 151 3703
nina.turpeinen@varpunen.fi

Tehdään asiat joustavasti ja työntekijöiden arkea kunnioitetaan.