Tule kokemaan ainutlaatuinen kesä, hoivakulttuuria muuttavassa ympäristössä, kauniissa Lieksassa!

varpunen_kesatyohaku_lahihoitaja

Kesätyöntekijä (2)
Lieksan kotihoito, yhteisötalo  ja tehostettu palveluasuminen

Liity Varpusen tiimiin Lieksassa – kesäksi tai pidemmäksi aikaa! Kesätyöhakumme on auki!

Haemme kahta lähihoitajaa tai alan opiskelijaa kesätyöntekijäksi kolmivuorotyöhön. Nyt sinulla on tilaisuus nauttia ainutlaatuisesta kesätyöpaikasta tai jopa rakentaa uraasi kanssamme pysyvästi kasvavassa Varpusessa. Varpunen tarjoaa yhteisöllistä ja ympärivuorokautista asumispalvelua sekä kotihoitoa suurella sydämellä Pohjois-Karjalan alueella.

Vinkki: Kesätyö Lieksassa voi avata ovet työskentelylle muissa Varpusen palveluympäristöissä, kuten Joensuussa – erinomainen mahdollisuus aloittaa urasi Varpusessa. Kesätyöntekijöiden työsuhde ajoittuu 1.5. alkaen 31.9. asti ja tehtävät soveltuvat erinomaisesti myös sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijoille.

Meille on tärkeää, että jokainen varpuslainen tuntee työnsä merkityksen ja saa tehdä sitä itselleen parhaiten sopivassa vuorossa. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, jossa työvuorotoiveesi toteutuvat. Tarjoamme laadukkaat ja viimeisimmät puitteet hoitotyöhön, kauniissa ja puistomaisessa miljöössä.

Miksi valita Varpusen Lieksan tiimi?

Perehdytys: Järjestelemme kaiken valmiiksi ja takaamme sinulle rauhallisen ja suunnitellun alun Varpusessa. Meillä on käytössä Varpusen oma digitaalinen perehdytysalusta.

Työyhteisö: Varpuslaisena olet osa tiivistä ja lämminsydämistä tiimiä, jossa jokaista arvostetaan. ”Meillä on aika maaginen työyhteisö.”

Monipuolinen työnkuva: Varpusessa pääset osallistumaan monipuoliseen arkeen, joka ulottuu asukkaiden arjen avustamisesta ja yhteisistä hetkistä aina lääkehoitoon ja kokonaisvaltaiseen hoivaan, sisältäen mahdollisuuden tutustua myös pieneläinten- ja puutarhan hoitoon sekä nauttia vierailijoidemme tarjoamista musiikki- ja kulttuuriesityksistä.

Osaamisen tunnistaminen: Arvostamme ammattitaitosi lisäksi myös muuta osaamistasi, ehkä olet intohimoinen käsityöihminen, mestari askartelussa, taiteen ystävä tai musiikillisesti lahjakas? Kannustamme sinua tuomaan erityisosaamisesi esiin ja annamme aikaa hyödyntää sitä työssäsi.

Kesätyö Varpusessa: Tarjoamme käytännön tukea asumisen järjestelyissä, matkakulujen korvausta, joustavia työaikoja, jotka sopivat kesäsuunnitelmiisi. Lisäksi pääset osallistumaan ammatillisiin koulutuksiin ja nauttimaan kesäisestä virkistystoiminnastamme. Tule kokemaan ainutlaatuinen kesä, hoivakulttuuria muuttavassa ympäristössä, kauniissa Lieksassa!

Palkka: alkaen 2268,48€ /kk + vuorotyölisät ja kokemuslisät.

Mitä toivomme sinulta? Uskomme, että olet tuleva varpuslainen, jos kohtaat ikäihmiset aidosti kunnioittaen ja ammattimaisesti. Olet lähihoitaja tai alan opiskelija.

Tutustu meihin lisää sosiaalisen median alustoilla ja (Instagram, Facebook ja LinkedIn) hae nyt, sillä paikat täytetään pian! Hakuaika päättyy 15.3.2024, mutta toimimme nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset:
Sari Salo
050 478 6827
sari.salo@varpunen.fi

Lisätietoja työstä:
Nina Turpeinen
040 151 3703
nina.turpeinen@varpunen.fi