Tartu tilaisuuteen nauttia ainutlaatuisesta työympäristöstä, kauniissa ja puistomaisessa miljöössä. Tule rakentamaan uraasi kanssamme kasvavassa Varpusessa.

Tule Lieksaan lähihoitajaksi!

Lähihoitaja (2), vakituinen
Lieksan kotihoito, yhteisötalo  ja ympärivuorokautinen palveluasuminen

Lähihoitaja – liity maagiseen työyhteisöömme Lieksassa!

Varpunen laajentaa nyt tiimiään Lieksassa ja etsii kahta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Varpunen tarjoaa yhteisöllistä ja ympärivuorokautista asumispalvelua sekä kotihoitoa suurella sydämellä Pohjois-Karjalan alueella. Tartu tilaisuuteen nauttia ainutlaatuisesta työympäristöstä, kauniissa ja puistomaisessa miljöössä. Tule rakentamaan uraasi kanssamme kasvavassa Varpusessa.

Meille on tärkeää, että jokainen varpuslainen tuntee työnsä merkityksen ja saa tehdä sitä itselleen parhaiten sopivassa vuorossa. Lieksassa työskentelemme kolmessa vuorossa. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, jossa työvuorotoiveesi toteutuvat. Tarjoamme laadukkaat työvälineet ja viimeisimmät puitteet hoitotyöhön.

Miksi valita Varpusen Lieksan tiimi?

Perehdytys: Järjestelemme kaiken valmiiksi ja takaamme sinulle rauhallisen ja suunnitellun alun Varpusessa. Meillä on käytössä Varpusen oma digitaalinen perehdytysalusta.

Työyhteisö: Varpuslaisena olet osa tiivistä ja lämminsydämistä tiimiä, jossa jokaista arvostetaan. Monipuolinen työnkuva: Varpusessa pääset osallistumaan monipuoliseen arkeen, joka ulottuu asukkaiden arjen avustamisesta ja yhteisistä hetkistä aina lääkehoitoon ja kokonaisvaltaiseen hoivaan, sisältäen mahdollisuuden tutustua myös pieneläinten- ja puutarhan hoitoon sekä nauttia vierailijoidemme tarjoamista musiikki- ja kulttuuriesityksistä.

Osaamisen tunnistaminen: Arvostamme ammattitaitosi lisäksi myös muuta osaamistasi, ehkä olet intohimoinen käsityöihminen, mestari askartelussa, taiteen ystävä tai musiikillisesti lahjakas? Kannustamme sinua tuomaan erityisosaamisesi esiin ja annamme aikaa hyödyntää sitä työssäsi.

Edut: Henkilökortti alennuksineen, E-passi (300€), jumistoppi-palvelu, useat tyhy-tapahtumat, laaja työterveyshuolto ja mahdollisuus polkupyöräetuun.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Mitä toivomme sinulta? Uskomme, että olet tuleva varpuslainen, jos kohtaat ikäihmiset aidosti kunnioittaen ja ammattimaisesti. Vakituiseen työsuhteeseen tulee olla lähihoitajan tutkinto ja arvostamme myös kokemustasi alalta.

Tutustu meihin lisää sosiaalisen median alustoilla (Instagram, Facebook ja LinkedIn) ja hae nyt, sillä paikat täytetään pian! Hakuaika päättyy 15.3.2024, mutta toimimme nopeasti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset: Sari Salo 050 478 6827 sari.salo@varpunen.fi

Lisätietoja työstä: Nina Turpeinen 040 151 3703 nina.turpeinen@varpunen.fi