Hyvinvointia helpoissa paketeissa

Varpusen hyvinvointipalvelut virkistävät ja hoitavat. Uni maistuu pesun jälkeen ja jalatkin pehmenevät osaavassa hoidossa. Lisäksi olemme apunasi arjen asioissa, kuten kauppareissuilla.

Puhtautta ja virkeyttä

Huolellinen ja hellivä koko vartalon pesu, hiusten kuivaus, ihon rasvaus ja kynsien leikkuu. Tarjoilemme välipalan, kahvin + kahvileivän. Toivomme, että tuot mukanasi omat hygieniatuotteet ja -tarvikkeet, ml. parranajovälineet, rasvat, pyyheliinan, kylpytakin ja puhtaat vaatteet.

35 € omilla hygieniatarvikkeilla.
40€ Varpusen hygieniatarvikkeilla.

Tilaa »

Jalat hellien kuntoon

Jalkojenhoito, myös diabeetikoille, sisältää jalkojen tutkimuksen, kokonaisvaltaisen hoidon sekä omahoidon ohjauksen. Tarvittaessa voidaan valmistaa yksilölliset orteesit (kysy hinta erikseen).

50€ Varakoti Varpusen tiloissa.

Tilaa »

Arjen asioiden sujuvuutta

Asiointipalvelumme helpottaa arjessa selviytymistä ja jaksamista. Olemme puhelinsoiton päässä!

38€/tunti

Tilaa »

Virkistävä retki Varakoti Varpuseen

Räätälöity ohjelma ruokailuineen Varakoti Varpuseen omaishoitajille, yhdistyksille sekä erityisryhmille. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva retkipäivä!

Ota yhteyttä »


Leppoisa päivä varakodissa

Autamme peseytymisessä, huolehdimme puhdasta päälle, ja tarjoamme kauniisti katettuna meillä itse tehtyä ruokaa. Jutellaan asioista, jotka kutakin kiinnostavat, tehdään ristisanoja tai käydään pihalla rapsuttamassa lampaita.

Tutustu varakoti -palveluihimme »

Oma, turvallinen koti Varpusessa

Uudessa, kauniisti ja kotoisasti sisustetussa Varpusen uudisrakennuksessa saat ympärivuorokautista hoivaa. Myös sairaanhoidolliset palvelut kuuluvat kaikille tehostetun palveluasumisen asiakkaillemme.

Tutustu tehostettuun palveluasumiseen »